Om terrassen

Njut av sol, natur och god mat mitt i stan!

Den serverade sin första kund tillbaks på 1850-talet och den historiska terrassen har välkomnat smakentusiastiska Stockholmare och turister sedan dess. I april 2015 blev terrassen fullt renoverat och den er nu klar för nytt liv.

Vägen längs vattenkanten som tar dig till Djurgårdsterrassen påminner om en charmig skogstur. Sväng vänster när du korsar Djurgårdsbron och fortsätt i 10 minuter tills du når terrassen i backen.

Bland stressigt storstadsliv bjuder Djurgårdsterrassen på en stilla atmosfär i en grön oas med fantastisk utsikt, rikt djurliv och en smakfull meny.

Menyn innehåller allt från fräscha sallader och mackor, tills högrevsburgare och annan grillmat från Djurgårdsterrassen’s egen utomhusgrill.

När solen går ner lyser baren upp i en separat lounge avdelning med mysig musik och stämning. Där serverar vi sommardrinkar och öl från alla världens hörnor.

Alla, även fyrbenta vänner, är välkomna på Djurgårdsterrassen för en fika från vår läckra tårtmeny och kaffe från våra erfarna baristor.

Kom förbi vår glasskiosk på en varm sommardag!
Om du har tur, kan du även se Skansens björnar från terrassen.

VÄLKOMMEN till ett avslappnande och vänligt besök i fantastiska omgivningar.

Bästa hälsningar,

Djurgårdsterrassen